+381 65/477-8002

Dragiše Mišovića 30

DOBRODOŠLI U S.O.B.A. decor

Zapratite nas

SobaDecorLogo

PRETRAGA

ZAVESE I DRAPERIJE

Bogatu ponudu u SOBA decor salonu predstavljaju zavese i draperije različitih sastava i dezena. Zavese su savremenog dizajna izrađene od kvalitetnih materijala a dekorativna draperija imamo u raznim dezenima.

Zavese su jedan od najvažnijih dekorativnih elemenata u svakoj kući. Pažljivo odabrane tkanine u kombinaciji sa odgovarajućim prostorom za draperije pružaju jedinstvenu, atmosferu i dodaju prostoriji poseban ton. Boje i dizajn tkanina bi trebalo da budu usklađene sa stilom uređenja enterijera i prilikom izbora posvećujemo posebnu pažnju jer je njihova uloga veoma važna.

Utiču na količinu svetlosti u prostoru i boju refleksije, definišu i uokviruju površinu zidova i prozora i povezuju se sa ostalim elementima kompozicije. Odgovarajuće zavese za prozore i draperije menjaju pogled na svet, podižu raspoloženje i omogućavaju nam da uživamo u našem prostoru.

LAGERSKA KOLEKCIJA

ROLO ZAVESE

ZEBRA ZAVESE

PT ZAVESE

A HOUSE OF HAPPINESS

S.O.B.A. decor

Čvrsto verujemo da bi svaka soba u Vašem domu trebalo da priča priču o tome ko ste i bude ogledalo onoga što volite. Želja nam je da pomno pratimo Vaše tendencije i ponudimo isključivo kvalitet kako biste oblikovali prostor po svojoj meri i ukusu.
Pratite nas: