+381 65/477-8002

Dragiše Mišovića 30

DOBRODOŠLI U S.O.B.A. decor

Zapratite nas

SobaDecorLogo

PRETRAGA

TAPETE

Prave tapete pretvaraju zidove u platna, privlačne su za oči i pružaju dobar osećaj. U SOBA decor ćete pronaći sve od romantičnih pozadina u seoskom stilu i šarenih prugastih tapeta do dragocenih luksuznih pozadina. Bilo da tražite visokokvalitetne tapete od netkanog materijala, upečatljive luksuzne tapete ili dizajnerske tapete – u našoj prodavnici u Subotici ćete pronaći upravo ono što tražite da dodate lični pečat dizajnu vaših zidova.

Otkrijte trendove tapeta 2023. – uključujući nove kolekcije Versace home i Karl Lagerfeld ili moderne pozadine sa izgledom kamena. Takođe, u ponudi imamo i bezvremenske klasike, uključujući tapete sa cvećem u različitim nijansama i stilovima, plemenite barokne tapete sa zakrivljenim ornamentima ili moderne geometrijske tapete. Možete birati između širokog spektra stilova, boja i motiva.

Renomirani proizvođači kao što su As Creation, Pt, Versace, Living Walls predstavljaju svoje prvoklasne pozadine u brojnim kolekcijama, ponekad sa mat izgledom, a ponekad sa sjajnim, ali uvek stvarajući jedinstven ambijent u malim i velikim prostorijama. Neka izuzetan stil krasi Vašu dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu i kancelarijski prostor.

Posetite nas u Subotici i lično se uverite u kvalitet naših tapeta.

LAGERSKA KOLEKCIJA

KOLEKCIJE TAPETA

LUKSUZNE TAPETE

KOLEKCIJA DEČIJIH TAPETA

EKSKLUZIVNE TAPETE

S.O.B.A. decor

Čvrsto verujemo da bi svaka soba u Vašem domu trebalo da priča priču o tome ko ste i bude ogledalo onoga što volite. Želja nam je da pomno pratimo Vaše tendencije i ponudimo isključivo kvalitet kako biste oblikovali prostor po svojoj meri i ukusu.

Pratite nas: