+381 65/477-8002

Dragiše Mišovića 30

DOBRODOŠLI U S.O.B.A. decor

Zapratite nas

SobaDecorLogo

PRETRAGA

DEKORATIVNE CIGLE

Tradicionalna cigla je zidni građevinski materijal koji se dobija formiranjem, pečenjem i sušenjem plastične smese glinenog materijala, peska i vode. Dekorativna cigla je u osnovi tankoslojna olakšana betonska ploča izrađena od portlandskog belog cementa, separiranog sitnog peska, perlita i niza aditiva i pigmenata kako bi dostigla prirodnu strukturu kamena, odnosno, cigle.

Dekorativna cigla je odličan izbor za opremanje restorana, kafića, barova koji žele da stvore ambijent Etno stila. Dekorativnom ciglom možete napraviti ogradu, stazu, letnjikovac. Bilo da je u pitanju enterijer ili eksterijer dekorativna cigla je odličan izbor.

Dekorativna cigla kao građevinski materijal sve više postaje odabir arhitekti, građevinara, projektanata. Želja klijenata je na prvom mestu kako u pogledu količine tako i u pogledu finalnog proizvoda. Dekorativna cigla će oblikovati ambijent i stil prema Vašoj zamisli!

Posetite nas u našem salonu u Subotici i uverite se u kvalitet dekorativnih cigli.

RUSTIK CIGLE

BELGIJSKE CIGLE

S.O.B.A. decor

Čvrsto verujemo da bi svaka soba u Vašem domu trebalo da priča priču o tome ko ste i bude ogledalo onoga što volite. Želja nam je da pomno pratimo Vaše tendencije i ponudimo isključivo kvalitet kako biste oblikovali prostor po svojoj meri i ukusu.

Pratite nas: